Als UNIVERSITAIR revalidatiecentrum staan we garant voor excellente derdelijns revalidatie.

  • We ontwikkelen naast de basiskennis ook steeds nieuwe specifieke deskundigheid. Zo zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve revalidatie-behandelingen.
  • Het Kinderrevalidatiecentrum volgt het wetenschappelijk speerpuntenbeleid van het UZ Gent. Ons onderzoeksdomein en wetenschappelijk onderzoek situeert zich vooral  op vlak van neurowetenschappen. We werken  nauw samen met verschillende faculteiten van  UGent.
  • Het Kinderrevalidatiecentrum UZ Gent is een nationaal en internationaal erkende opleidingsplaats voor studenten uit verschillende disciplines (zowel medisch als paramedisch). Hierbij bestaat een nauwe samenwerking met de Universiteiten en Hogescholen in Vlaanderen en Nederland.
  • Het Kinderrevalidatiecentrum organiseert op regelmatige tijdstippen bijscholingen.
    De onderwerpen variëren van een gespecialiseerde benadering van reeds gekende topics tot wetenschappelijke relevante nieuwe inzichten in de kinderrevalidatiegeneeskunde. De bijscholingen hebben een zeer ruim doelpubliek en kunnen gebeuren onder de vorm van symposia, postgraduaten, Reva-clubs, cursussen/opleidingen, info-avonden voor ouders, info-namiddag voor broers en zussen,…

Indien u op de hoogte wenst gehouden te worden van deze bijscholingen kan u steeds uw mailadres doorgeven op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.


2014 06 7 mini ahaUITNODIGING Page 1.1.1200x849 optUITNODIGING Page 2 1200x849 opt2011 11 25 2e symp2007 09 20-22 assisting hand

Go to top