Bij start van de revalidatie wordt een intake-gesprek gepland bij de psychologen die u wegwijs zullen maken in het Kinderrevalidatiecentrum.

Er wordt ook zo snel mogelijk een multidisciplinaire oudervergadering gepland op een vrijdagnamiddag waarbij de behandelend revalidatie-arts en alle behandelende therapeuten aanwezig zijn. Deze vergadering duurt ongeveer 45 min. U kan dan al uw vragen rechtstreeks stellen aan de betrokken personen. We geven onze observaties, testresultaten, evolutie van uw kind door en bepalen samen met u de therapiedoelstellingen voor de komende periode. Het kind zelf is gewoonlijk niet aanwezig op deze vergadering. U kan ook zelf belangrijke betrokken personen uitnodigen ( vb. thuiskinesitherapeut, de thuisbegeleidingsdienst,…).

De multidisciplinaire oudervergadering wordt op regelmatige tijdstippen gepland door onze psychologen. Op het einde van de revalidatieperiode is er een ontslagvergadering waarbij we het verder verloop na ontslag uit het Kinderrevalidatiecentrum, samen met u uitstippelen.

Uw kind zelf wordt wekelijks in het revalidatieteam besproken om zo snel therapiedoelstellingen bij te sturen.

kinderrevalidatie-banner-01

Go to top